Stavmartn i Tretten

Onsdag 24 oktober setter en gjeng rytteren og hester nesen oppover til Torpa. Første stopp er hos Kjell Magne Tangen i Torpa. Vi skal ri derfra torsdag morgen. Vi skal da ri over fjellet og til Tretten i Gudbrandsdalen. Vi skal være med på inntoget til Stavmartn på lørdag. Vi er bedt om å ha en oppvisning med islandshest på lørdag, noe vi selvfølgelig har sagt ja til. Dette er noe vi gleder oss veldig til. Håper dere som er på mart`´n vi komme å se på oppvisning og ta en prat med oss.


Comments

Stavmartn i Tretten — 1 kommentar

  1. Turen fra Torpa og til Tretten var en flott tur,men denne gangen var vi ikke så heldig med været. Over fjellet møtte vi et skikkelig uvær.Det var stiv kuling sa de. Men våre herlig islandshester gå ikke opp,så alt i alt gikk det veldig bra. Denne gangen var vi bedt om å ha oppvisning, noe vi gjorde med glede. Islandshesten er jo hesten i våre hjerter. Armann,Jon,Maria,Benedikte og Caroline viste fram islandshesten fra sin beste side.
    Neste år tar vi nok turen på nytt men da finner vi helt sikkert en ny rute.

Legg igjen en kommentar